GAZİOSMANPAŞA'DA KORKUTAN YANGIN

GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan bir geri dönüşüm konteynırı kimliği belirsiz kişi ve kişiler tarafından ateşe verildi. Vatandaşların durumu erken fark etmeleri olası bir facianın önüne geçti.

 

 

 

 

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Pazartesi akşamı saat 21.45 sıralarında Turgutalp Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde bulunan Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, okulun bahçesinde bulunan geri dönüşüm konteynırını ateşe verdiler. Konteynır içerisine sprey boya şişeleri de atan şahıslar daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştılar.

 

PATLAMA SESLERİ SOKAĞA DÖKTÜ

Kısa süre sonra yüksek ısı dolayısı ile patlamaya başlayan sprey boyalardan çıkan yüksek sesi duyan mahalle sakinleri sokağa döküldüler. Sınıf camlarına çok yakın bir mesafede bulunan ve içerisinden yüksek boyutta alevler çıkan konteynırı gören vatandaşlar korku içerisinde durumu 110’a ihbar ettiler. Konteynırın üzerinde bulunan sınıfların camlarında yüksek sıcaklıktan dolayı çatlamalar meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesinin ardından alevler kısa sürede kontrol altına alındı.

 

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24